La Campagne

Het nostalgische, 400 jaar oude bakkerijtje, is in 2008 verbouwd tot knusse, kleine vakantiewoning (La Campagne, ook wel Gite), Voor 2 personen. Honden zijn toegestaan. De gite is niet geschikt voor minder valide mensen, omdat het slaapgedeelte op zolder is en je er met een houten ladder naar toe moet klimmen.

Voor de prijs van €70/nacht voor 2 personen en één extra bed voor €10,00. Het heeft een zithoek op de begane grond, een 2 persoon bankje met salontafel, douche en toilet en een klein keukentje met een open haard. Slapen doet u op het zoldertje op 2 matrassen ( eigen beddengoed meenemen) Deze gite/bakkerij is met eigen opgang en daarom een vakantiehuis. In overleg kunnen wij het beddengoed voor u verzorgen voor €5,00 per dag of €20,00 per week.

Let op: Net als in de B&B komen wij tijdens uw verblijf niet op de gite en wordt er tussentijds niet schoongemaakt, Indien de Gite niet netjes wordt achtergelaten rekenen wij  €60,00 schoonmaakosten

Het huisje staat vrij, heeft een eigen terras met tafel en stoelen en uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op Qui Vivra Verra. Het geheel is geen luxe maar wel ontzettend knus, gezellig en authentiek. Natuurlijk kunt u zelf uw ontbijt regelen, maar een zeer uitgebreid ontbijt kunnen wij eenvoudig ook voor u regelen voor maar €9 per persoon per dag. Eenvoudig koken is mogelijk in de gite, maar aanschuiven aan ons 3 gangen-diner is natuurlijk altijd mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid om het 3 gangen diner (op zondag geen diner) te reserveren vanaf €26 per persoon. ( Exclusief drankjes ). U kunt dit bij uw reservering aangeven.