kamperen foto 1
kamperen foto 6
kamperen foto 4
kamperen foto 5
kamperen foto 3
kamperen foto 2

Kamperen

Camping Qui Vivra Verra in Le Mesnil-Amey is een kleine en rustige camping van een Nederlandse eigenaar gelegen in het departement Manche in de regio Normandië. De camping is een klein paradijsje in het departement Manche, vlakbij de stad Saint-Lô. U komt bij Qui Vivra Verra kamperen voor de rust, de natuur, de gezelligheid, de bezienswaardigheden van Normandië en de heerlijke kookkunsten van de eigenaar. Op het terrein lopen verschillende boerderijdieren.

Camping Qui Vivra Verra is verblijf enkel mogelijk op reservering en we zijn een camping voor ADULTS ONLY.

We vragen €15pp/pn en dat is incl kampeerplaats/electra/gebruik sanitair/wifi en parking en natuurlijk onze service waarvoor we zeer gewaardeerd worden door onze gasten (zie Zoover).

Dit jaar hebben we een aparte parking voor kampeerders waardoor het nog rustiger is

Renovatie sanitair 2024

In de afgelopen jaren hadden we enkele klachten over het sanitair, zoals gebrek aan privacy, beperkte ruimte, en problemen met afwassen tijdens regen. Ik ben ongelofelijk dankbaar voor de hulp van mijn lieve vrienden, die net als in voorgaande jaren weer onmisbaar bleken. Hun hulp is niet alleen een teken van hun vaardigheden, maar ook van ware vriendschap, wat me een enorm rijk gevoel geeft.

Dankzij hun inzet is de trapleuning nu veiliger en ziet deze er mooier uit. Het sanitair is aanzienlijk verbeterd met toevoegingen zoals een afdak, tegels in de douches, een extra wastafel, en een gerepareerd dak, waardoor er geen lekkages of elektrische gevaren meer zijn. Ook is alle verlichting in het huis en op de camping hersteld, wat niet alleen veiliger is, maar ook voor een mooiere uitstraling zorgt.”

nieuw sanitair 2024
Nieuwe douche, opnieuw betegeld en gevoegd
nieuwe wasbak
Nieuwe wastafel en spiegel

Kampeerplaatsen aan een meertje

De zonnige kampeerplaatsen op Camping Qui Vivra Verra liggen rondom een meertje aan de rand van een kleine riviertje. Op de camping kunt u terecht bij één van de huurplaatsen (caravan en 1 ingerichte tentbungalow). Natuurlijk bent u met uw eigen tent ook welkom! Op verzoek en in goed overleg kunt u deelnemen aan een kookworkshop met bezoekjes aan lokale productenmakers. Elke dag iets anders met als hoofddoel de streekgerechten natuurlijk. Zelf inkopen doen op de markt. Daarnaast worden er barbecueavonden (bij mooi weer), kaasavond en een picknick georganiseerd. Een keer per week kunt u deelnemen aan de tables d’hôtes avond en met de andere gasten genieten van een Normandische avond.

Broodservice

Komend seizoen hebben we broodservice zodat we nog meer rust op de camping hebben, minder uitstoot en minder slaande deuren Nu rijd enkel de bakker of wij zelf en niet iedereen op eigen houtje.

Camping Qui Vivra Verra in Normandië

In de directe omgeving en Normandië is veel te doen en te zien. De zandstranden in het zuiden van Normandië liggen op 20 minuten rijden. De D-Day landingsstranden liggen op circa 30 minuten rijden. U kunt hier prachtig fietsen (fietsen bij de camping te huur) en wandelen. Bezoek tijdens uw verblijf zeker een keer de Mont-Saint-Michel en maak een kano tocht op de rivier de Orne in het prachtige Suisse-Normade. De combinatie van gastvrijheid en natuur maken van camping Qui Vivra Verra de ideale bestemming om het prachtige landschap en de bezienswaardigheden van Normandië te verkennen.

Laat uw caravan of tent maar thuis, zo verdient u zeker met een caravan al een hoop peage(=tol) en benzinekosten want bij Qui Vivra Verra hebben we een caravan staan. De prijs hiervoor ziet u hieronder op deze pagina. Verder hebben we natuurlijk onze tentbungalow met terras en privé achtertuin omringd door het riviertje. Op het terrein is een petanque (jeu des boules) aanwezig met gezellige zitplekjes aan de natuurlijke vijver met vis erin. Er zijn natuurlijk ook nog mooie plekjes voor uw eigen tent of caravan als u dat wilt

> Tentbungalow

Wat luxer kamperen kan bij ons ook, dan huurt u La Cabane , incl 4 bedden /koelkast / kookplaat/overdekt terrasje en het mooiste stukje camping waar het riviertje om je achtertuin kronkelt. €70 pn of € 360per week incl meubilair natuurlijk, wel geeft u aan of wij het beddengoed verzorgen of u dat zelf mee neemt?

tentbungalow

> Staanplaats

Qui Vivra Verra heeft een mooi kampeerterrein met sanitair voor kampeerders Als u komt met uw eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kost dat €15 per persoon per nacht. Hond mag gratis mee kamperen..

Klik hier voor een PLATTEGROND

Campingprijzen zijn all inclusief, dus ruime kampeerplek, stroomverbruik, douches en parkeren. U kunt gebruik maken van het speciale sanitair voor kampeerders. Uitgebreid ontbijt is mogelijk voor €9 per persoon per dag.

Indien u een chemisch toilet gebruikt , kunt u tegenwoordig gewoon groene zeep voor uw toilet kopen , die geschikt is voor een sceptic tank. Dat staat dan op de verpakking en kunt u het gewoon bij ons legen.  Met dank, Ingrid , Coen en Lieke.’