culinair foto 3
bovenkant foto 3
culinair foto 2
culinair foto 4
bovenkant foto 4

Culinair

Culinair genieten bij Qui Vivra Verra

Op verzoek en in goed overleg organiseren wij kookworkshops, met bezoekjes aan locale productenmakers. Elke dag iets anders met als hoofddoel de streekgerechten natuurlijk. Zelf inkopen doen op markten e.d. Dus mail vraag en boek hiervoor, min 6 personen. Uiteraard krijgen jullie bij deelname aan deze workshop ons gerechtenboek gratis aangeboden mee naar huis.

3-GANGEN DINER, KAASAVOND / WIJNPROEVERIJ, GRIEKSE AVOND, NORMANDISCHE (VIS)AVOND, BARBEQUE ETC ETC

Eten en drinken bij Qui Vivra Verra: 

Naast het voor Franse begrippen zeer uitgebreide ontbijt bij Qui Vivra Verra, is het ook mogelijk om uw avondmaal bij ons te gebruiken. Tijdens uw verblijf hier geeft u bij het ontbijt aan dat u ‘s avonds blijft dineren, zodat ik alles die dag vers in kan kopen. Vanaf € 26 per persoon (exclusief drankjes) eet u al mee. (vanaf 12 jaar) Voor de kinderen maak ik een aangepaste prijs.

U kunt bij ons eens per week aanschuiven voor een overheerlijke Normandische avond: dit houdt in, een hele mooie “plateau de fruits de mer” en mosseltjes met frieten, natuurlijk geserveerd met een overheerlijk wit wijntjeDit alles voor € 45 per persoon

Broodservice

Komend seizoen hebben we broodservice zodat we nog meer rust op de camping hebben, minder uitstoot en minder slaande deuren Nu rijd enkel de bakker of wij zelf en niet iedereen op eigen houtje.

Barbecue

In het zomerseizoen is de barbecue een frequent terugkerend festijn! Reserveer voor 13.00 uur en u geniet ‘s avonds van de barbecue met diverse soorten vlees en vis, heerlijke salade en stokbrood met daarbij diverse sauzen. Dit alles voor slechts €26 exclusief drank!

Kaasavond

Op zaterdagavond houden wij onze intussen vermaarde kaasavond, waarbij u in vier gangen 9 verschillende kazen uit de streek kunt proeven, samen met daarbij 6 soorten speciaal geselecteerde betere wijnen voor maar € 45 per persoon, uiteraard inclusief de mooie wijnen, salades en voor niet kaasliefhebbers ook genoeg andere lekkernijen.

kaas en wijnproeverij

’Voor eenieder die denkt dat onze kaas – en wijn- proeverij geen maaltijd is zou ik zeggen eet niet teveel vtv want je wil alles proeven en dat is veel

Picknick

We gaan iets nieuws doen komend jaar, en dat is de PickNick. Op lekkere warme avonden, zullen wij zorgen voor echte Normandische gerechten, dus veel verschillende gerechten en dus voor elk wat wils, ook voor vegetariers. Aan de rand van onze zwemvijver en het riviertje zullen we dan heerlijk gaan genieten van al deze smaken. En ook dit weer voor de prijs van €26 pp exclusief drankjes en aangepaste prijs voor kids jonger dan 12 jaar