bovenkant foto 1
bovenkant foto 7
bovenkant foto 12
bovenkant foto 6
bovenkant foto 5
bovenkant foto 11

Contact & Boeken

Heeft u vragen of wilt u boeken? Stuur een e-mail, geef een belletje of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Adres: 1, Le Moulin, 50570 Le Mesnil Amey      >  Klik hier voor een uitbebreide routebeschrijving

Vaste lijn: 0033-233-565405

Mobiel nummer: 0033-7-67578661

Wij reageren over het algemeen supersnel. Uiteraard zijn we ook altijd bereikbaar via telefoon of e-mail voor uw speciale wensen, zoals groepsreizen, personeel-uitjes, schildercursus van Ingrid, kookworkshops enz.

Wij vragen een aanbetaling van 50% bij uw boeking. De andere 50% kan u bij aankomst met cash geld of via interenetbankieren betalen aan de eigenaren Coen en Ingrid Gosselink. Ter plaatse betalen met de pin gaat namelijk niet. De evt meer kosten van eten/drinken/boodschappenservice kan bij vertrek worden voldaan.

Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.

Corona update: in tijden van nood gelden onderstaande voorwaarden niet. In plaats daarvan volgen we de protocollen van de Franse overheid.

Voorwaarden

Vanaf 1 september 2011 zijn we begonnen met het berekenen van reserverings- en administratiekosten. Deze bedragen € 20,- per reservering en dat komt boven op de 33% aanbetalingskosten van de overnachtingen (zie algemene voorwaarden). Mocht er na reservering, binnen de in de algemene voorwaarden gestelde termijn, iets gebeuren waardoor u niet op vakantie kunt komen, dan storten we de aanbetaling minus de reserverings- en administratiekosten terug.

Bij de eindafrekening na uw verblijf, als u de hele gereserveerde periode bent geweest, krijgt u de reserverings-en administratiekosten terug, bij annuleren dus niet!

Dit hebben wij besloten, omdat er veel gasten vanwege het weer, heimwee of andere reden eerder naar huis willen dan gepland en dan zitten wij met lege kamers, die we op het laatste moment niet meer kunnen verhuren. Velen snappen dit, maar anderen ook weer niet, met alle financiële gevolgen voor ons. Nu dit op onze site staat, inclusief de pagina algemene voorwaarden,  zijn wij in ieder geval naar onze gasten erg duidelijk.

Indien u dus eerder vertrekt zonder een geldige reden (doktersvoorschrift bijvoorbeeld)), dan betaalt u gewoon alle gereserveerde dagen.

Uiteraard wijzen wij u erop dat u voor uw vakantie een reis- en/of annuleringsverzekering kunt afsluiten.