Le Cabane

Maximaal 4 personen

Tentbungalow op de camping met eigen privé achtertuin, omringd door het riviertje “La Terette”. Volgens Onze gasten de mooiste plek van de camping.

€70/nacht of €360/week voor 2 personen                                        €10/nacht per extra persoon

 

Faciliteiten

  • 2 persoonsbed
  • Kinderkamer met stapelbed
  • Geen stromend water en sanitair
  • Koelbox, kooktoestel en magnetron
  • Sanitair is 100 meter verderop gelegen

Bij het huren van een gite of studio in Frankrijk is het gangbaar dat u aan geeft of wij het beddengoed verzorgen of dat u dat zel mee neemt. Dit voor de meer prijs van 5€ per dag of 20€ per week

Internet

Qui Vivra Verra heeft beperkt draadloos internet, de bandbreedte van het internet in dit deel van Normandië is zeer beperkt maar voldoende om even uw e-mail op te halen. Maximaal 2 gasten kunnen tegelijkertijd op internet. Breng uw laptop, smartphone etc. gerust mee als u daar behoefte aan heeft.

Let op: het is dus niet de bedoeling om de hele dag te kunnen internetten, maar wel om even uw e-mail te bekijken. Deze service is gratis voor onze gasten.

Toeslag bij 1 nacht boeken:  boekt u voor 1 nacht dan berekenen wij een toeslag van 10% op de kamerprijs.

Wat u mag verwachten van het uitgebreide ontbijt:

Ontbijt, wat inhoudt koffie, thee en jus d’orange/fruitsap, vleeswaren, kaas, gekookt eitje en zoet beleg, elke ochtend vers brood, warm uit eigen oven. Zondagochtend een warm croissantje. Kosten: €9 per persoon.

Wij bieden u de mogelijkheid het 3 gangendiner (op zondag geen diner) te reserveren voor (vanaf)  €26 per persoon per dag (exclusief drankjes). U kunt dit bij uw reservering aangeven.

Honden

Beste hondenbezitters, honden zijn van harte welkom, ervan uitgaand dat u uw hond goed kent! 

Niet toegelaten worden pitbulls, Engelse steffords, dobermanns en rottweilers. Zelf hebben we een hond die goed met andere honden overweg kan. De toeslag voor een hond op de kamer bedraagt €5 per hond per nacht. Kampeerders mogen hun hond gratis meenemen.