Le Grenier

Maximaal 6 personen

Een zeer ruime zolder voor heel het gezin. met eigen ingang en een eigen keuken

€125/ Nacht of €600/week (6 nachten)

Faciliteiten

  • Zeer ruime zolderkamer
  • Eigen ingang
  • Geschikt voor gezinnen van maximaal 6
  • Douche en toilet
  • open haard
  • Met eigen keuken
  • Exclusief ontbijt

Bij het huren van een gite of studio in Frankrijk is het gangbaar dat u aan geeft of wij het beddengoed verzorgen of dat u dat zel mee neemt. Dit voor de meer prijs van 5€ per dag of 20€ per week

De zolder is niet geschikt voor minder valide mensen, omdat 2 authentieke balken dwars over de zoldervloer geplaatst zijn, waar men overheen moet stappen om naar het slaapgedeelte te komen.

Het slaapgedeelte heeft twee 2-persoons bedden direct naast elkaar (zonder scheidingswand) en de mogelijkheid om 2 bedden bij te plaatsen.

Internet

Qui Vivra Verra heeft beperkt draadloos internet, de bandbreedte van het internet in dit deel van Normandië is zeer beperkt maar voldoende om even uw e-mail op te halen. Maximaal 2 gasten kunnen tegelijkertijd op internet. Breng uw laptop, smartphone etc. gerust mee als u daar behoefte aan heeft.

Let op: het is dus niet de bedoeling om de hele dag te kunnen internetten, maar wel om even uw e-mail te bekijken. Deze service is gratis voor onze gasten.

Toeslag bij 1 nacht boeken:  boekt u voor 1 nacht dan berekenen wij een toeslag van 10% op de kamerprijs.

Wat u mag verwachten van het uitgebreide ontbijt:

Ontbijt, wat inhoudt koffie, thee en jus d’orange/fruitsap, vleeswaren, kaas, gekookt eitje en zoet beleg, elke ochtend vers brood, warm uit eigen oven. Zondagochtend een warm croissantje. Kosten: €9 pp.

Wij bieden u de mogelijkheid het 3 gangendiner (op zondag geen diner) te reserveren voor (vanaf)  €26 per persoon per dag (exclusief drankjes). U kunt dit bij uw reservering aangeven.

Honden

Beste hondenbezitters, honden zijn van harte welkom, ervan uitgaand dat u uw hond goed kent! 

Niet toegelaten worden pitbulls, Engelse steffords, dobermanns en rottweilers.Zelf hebben we een hond die goed met andere honden overweg kan. De toeslag voor een hond op de kamer bedraagt € 5,00 per hond per nacht. Kampeerders mogen hun hond gratis meenemen.