Welkom bij Qui Vivra Verra

Email: coeneningridgosselink@gmail.com

Mobiel nummer: 0033-7-67578661

Deze authentieke Chambre d ‘hote (B&B) ligt in het hart van het schiereiland in Normandie waar uw gast-heer en – vrouw u van harte welkom heten en hu met hun specialiteiten ook van Table d hotes kunnen voorzien.

video quivivraverra
Klik op bovenstaande afbeelding voor een video van Qui Vivra Verra bij Omroep Brabant

Zoals op alle recensies wel te lezen valt, zijn de  kwaliteiten van Ingrid en Coen Gosselink vooral gastheerschap. Coen weet erg veel over de omgeving en bijna alles over de invasiestranden. Naast de invasiestranden en de Mont St Michel zijn er veel leuke plaatsjes en kastelen te bezoeken. De kust is erg rustig, zelf in het hoog seizoen en overal kunt u genieten van cultuur, natuur gezelschap eten en gezelligheid bij de B&B waar elke avond een vuurtje met een muziekje aan staat.

Uw gastvrouw is kunstenares en op verzoek kunnen we workshops schilderen en koken verzorgen. Ook zij we gespecialiseerd in grote groepen en hebben veel ervaring met veteranen, scouts , vriendenclubjes en schoolreizen. Daarvoor kunnen we in overleg wat betreft de prijs

Nieuwsberichten

Foto's

(klik op afbeelding voor grotere versie)

Info over de verblijfsmogelijkheden

Qui Vivra Verra biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden, tegen verschillende prijzen. Er zijn mogelijkheden voor groepen, zoals voetbal-, hockey- of andere teams, ponykampen, paardrijkampen, vrijgezellenclubjes. Kamperen op ons terrein is mogelijk. Campingprijzen zijn All inclusief, dus ruime kampeerplek, stroomverbruik, douches en parkeren.

Ook boeken wij voor groepen golf arrangementen en/of andere uitstapjes. In onze ontbijtkamer is televisie met video en videofilms aanwezig, naast de sfeervolle mooie open haard. Verder zijn er op het overdekte terras vele spellen. Ook op ons terras een gezellige bar, waar dan later op de avond bij het vuur lekker kan worden nageborreld.

Overnachten met grote groepen

Vanaf  najaar 2019 kan het hele huis gehuurd worden (kamer 1 t/m 5 plus de zolder), geschikt voor 15 personen, in de gehele najaar/winterperiode/voorjaar, €1000  per week. Met kerst en Oud en Nieuw 2019 € 2000,00 per week. Dit is zonder ontbijt en diner.

Neem voor meer informatie gerust contact op door een mailtje te sturen naar coeneningridgosselink@gmail.com of door het volgende nummer te bellen:  0033-(0) 233 565 405

Overnachten op onze camping

Camping Qui Vivra Verra in Le Mesnil-Amey is een kleine en rustige camping van Nederlandse eigenaren gelegen in het departement Manche in de regio Normandië. De camping is een klein paradijsje in het departement Manche, vlakbij de stad Saint-Lô. U komt bij Qui Vivra Verra kamperen voor de rust, de natuur, de gezelligheid, de bezienswaardigheden van Normandië en de heerlijke kookkunsten van de eigenaren. Op het terrein lopen verschillende boerderijdieren .

Naast een kampeerplek kan je in een van de volgende accommodaties verblijven:

gite

La Campagne

Prijs: €70,- per nacht

Ook wel Gite genoemd

Geschikt voor: 2 personen

tentbungalow

Tentbungalow

Prijs: €70,- per nacht

€360,00/week voor 2 personen

Geschikt voor: 4 personen

zolder

Le Grenier

Prijs: €99,99 per nacht

€499,99/week (6 nachten)

Geschikt voor: maximaal 6 personen

Coutances

Prijs: €69,99 per nacht

Gezellige kamer

Geschikt voor: 3 personen

kamer 2

Granville

Prijs: €64,99 per nacht

Kamer met een fris design

Geschikt voor: 2 personen

kamer 3

Agon-Coutainville

Prijs: €59,99 per nacht

Hele ruime kamer

Geschikt voor: 2 personen

kamer 4

Chausey

Prijs: €54,99 per nacht

2x luxe douche op de gang

Geschikt voor: 2 personen

kamer 5

St Lo

Prijs: €54,99 per nacht

Ruime en klassieke kamer

Geschikt voor: 2 personen

Leuk weetje

Vele gasten vragen me in de zomer,” het is nog licht hier om 23.00 uur”. Dan zeg ik: ‘ja, dat klopt” Waarop de vraag logischer wijs komt:  “hoe kan dat dan”. En dan leg ik het natuurlijk uit: Een groot gedeelte van Normandië ligt ten westen van de 0-meridiaan bij Greenwich (vlakbij Londen), kijk maar op de kaart. Dat betekent dat wij hier, met dezelfde West-Europese tijdzone, ‘s avonds langer licht hebben en ‘s morgens wat langer donker blijft. Nog meer genieten dus van een lange avond en lekker langer doorslapen in het donker.