wp0fa62cd0.jpg wpe5a69442.png

2007 -2017 QUI VIVRA VERRA  © De Man ICT Webdesign 2007 - 2017

Welcome Bienvenu Welkom

Welkom

Boeken / Info

Contact

Overnachtingen

Kamers (foto’s)

Gite huren

Kamperen

Plattegrond camping

Tentbungalow

Prijzen

Reserveren/

Annuleren

Algemene voorwaarden

Historie

Film

Fotowedstrijd

Culinair

Activiteiten

Groepen

Aanbieding

Gastenboek

Omgeving

Kalender

Route

Links

Kadobon

Ingrid expositie


coeneningridgosselink@gmail.com

Qui Vivra Verra, chambre d'hote Normandie Willkommen

Beoordelingen Zoover Camping Qui Vivra Verra


ARCHIEF:

Klik op deze regel om naar het ARCHIEF te gaan

''om ons te steunen, kunnen jullie altijd een bericht achterlaten op zoover.nl en natuurlijk onze webste bezoeken, om hoger in de ranking te komen,

bij voorbaat dank daarvoor''?

coeneningridgosselink@gmail.com

Nieuwsbrief 22-3-2017 ‘’Uw krantje uit Normandie”” 

Zo lieve mensen, hier even het hele verhaal: 

in juni ben ik benaderd door het ministerie van Defensie, of wij plaats konden bieden aan 100 militairen een heel bataljon. Sindsdien zijn de verantwoordelijke sergeant-majoor en ik aan het werk gegaan en tot diep in oktober leek dit alles te mooi om waar te zijn. We hadden de hoofdprijs gewonnen dachten we. Wat zou er dan gebeuren? Deze militairen zouden zowel gaan sporten als de D-Day stranden bezoeken maar ook alles hier gratis verbouwen. Inclusief materiaal, het zou ons niets kosten. 700 manuren aan werk plus materiaal, tel maar uit. De hoofdprijs toch. In November zijn de heren geweest om al het werk bij ons te inventariseren, meten, notities, materiaal. Na deze intensieve dagen vd heren en ook gezellige avonden waren we er zeker van dat dit alles door zou gaan in week 20 van 2017. In week 13 van 2017 volgende week dus zou de 2e verkenning op de planning staan en alles is door eenieder voorbereid. Veteranen uit Engeland zouden komen speechen in week 20 en de tickets al betaald, de vrachtwagens zouden hier bij de brandweer mogen staan zodat ze niet onbeheerd ergens leeggeroofd konden worden. Zelf ben ik alle musea en sportactiviteiten af gegaan om voor de militairen een prijsje te bedingen en alles voor te bereiden. Hoe dan ook erg veel werk van beide kanten, maar met het goede vooruitzicht natuurlijk fantastisch om te doen. Tot afgelopen maandag het bericht kwam dat er een streep is gezet door de hele operatie. 

Ik noem het maar even operatie Coen en de rede zou op juridisch gebied liggen en te maken hebben met evt problemen, daar ook de Franse verkiezingen tegelijkertijd vallen. Inmiddels hebben we zelf alles op juridisch gebied nagekeken en daar is niets mis mee. Wij geven hen onze faciliteiten gratis voor het werk wat zij gaan leveren. Vandaag wordt er met de ambassade in Parijs en in Wezep besloten wat te doen, want wij en de sergeant – majoor laten het er niet bij zitten. Al het gedane werk zou dan voor niets zijn geweest en de data verplaatsen, wat sommigen ons aanraadde, dat gaat zomaar niet met zo’n operatie. Alles is namelijk stipt gepland en daar komt heel erg veel bij kijken. 

We hebben dus nog een beetje hoop op goede afloop, maar nu is het een groot verlies. Ze zouden een nieuwe vloer leggen onder ons terras, nieuwe lichtkoepels plaatsen in ons terras, een nieuw dak op de bakkerij, nieuwe en veilige trappen en hekken. De molen opnieuw stutten en een nieuwe badkamer maken, een grote boomkap, de luiken bewerken en nog veel meer. Klussen, die voor ons onbetaalbaar zijn en zo ook alles beloofd aan gasten, die hier hebben geboekt en dus ook verlies op geloofwaardigheid, waar ik erg aan hecht.

Hoop dat ik het verhaal voor jullie nu duidelijk heb opgeschreven? en jullie horen de afloop binnenkort.

Maar ook nog goed nieuws. Mij pa heeft zijn 1e boek geschreven en maakt zijn debuut als schrijver en daar zijn we beretrots op

http://shop.lecturium.nl/boek/9741/de-oude-man-en-zijn-hond


 
Ingrid en Coen Gosselink
1 le moulin
50570 Le Mesnil Amey
0033(0)233-565405
www.quivivraverra.com