wp0fa62cd0.jpg wpe5a69442.png

2007 -2017 QUI VIVRA VERRA  © De Man ICT Webdesign 2007 - 2017

Welcome Bienvenu Welkom

Welkom

Boeken / Info

Contact

Overnachtingen

Kamers (foto’s)

Gite huren

Kamperen

Plattegrond camping

Tentbungalow

Prijzen

Reserveren/

Annuleren

Algemene voorwaarden

Historie

Film

Fotowedstrijd

Culinair

Activiteiten

Groepen

Aanbieding

Gastenboek

Omgeving

Kalender

Route

Links

Kadobon

Ingrid expositie


coeneningridgosselink@gmail.com

Qui Vivra Verra, chambre d'hote Normandie Willkommen

Beoordelingen Zoover Camping Qui Vivra Verra


ARCHIEF DAGBOEK:

Klik op deze regel om naar het ARCHIEF te gaan

Reageren op dit dagboek klik op onderstaande link:

Dagboek 30-8-2011  Qui Vivra Verra


Dagboek uit Normandië:


Ik schrijf jullie dit om jullie op de hoogte te houden van mijn gezondheid, misschien wel wat snel, maar zit nu ff alleen thuis.

 

Gisteren  29-8-2011 heb ik een nieuwe scan gehad en er zit wat in mijn hoofd wat er niet thuis hoort, dus verdere testen zijn nodig, maar vooralsnog is een operatie zeker nodig. Wat het is................... er zijn verschillende mogelijkheden, maar het meest waarschijnlijk is hetzelfde als wat mijn moeder heeft gehad.

Wel is nu duidelijk waarom ik nooit goed sliep en waarom ik soms geïrriteerd reageer, dus dat is voor mezelf erg fijn om te weten. Jullie hebben daar niks aan dat weet ik , maar na de operatie zal dat beter zijn.

 

Ingrid is verdrietiger dan ik, en voor mezelf valt dat wel mee,  want ik snap mezelf nu en dat is al heel wat. Op korte termijn zal ik nader worden onderzocht in Caen en dan wordt de operatie ook geplanned.

 

En dan nog dit:

Jullie weten dat ik iets met getallen heb na de loop van jaren in mijn krantjes en feesten, dat is versterkt met de geboorte van Lieke op de datum 2-2-2011

Op 4 oct wordt ik 44 en ik weet al dat er wat mensen zullen komen, maar vind het leuk om deze dubbele 4(mijn geluksgetal) te vieren, en jullie zijn allen welkom. Mocht je willen komen , laat dit dan aub even weten?

 

liefs van ons


Coen en Ingrid
''Om ons te steunen, kunnen jullie altijd een bericht achterlaten op zoover.nl en natuurlijk onze webste bezoeken, om hoger in de ranking te komen,

bij voorbaat dank daarvoor''?

coeneningridgosselink@gmail.com